Produkter for san vito lo capo italy (10)

Carromatto Vernaccia Di San Gimignano Docg 2021

Carromatto Vernaccia Di San Gimignano Docg 2021

Carromatto Vernaccia Di San Gimignano Docg 2021
Fontale viner

Fontale viner

I Costigliole d'Asti produserer Morando Wine House Fontale-viner kjent for sitt utmerkede forhold mellom kvalitet og pris. Dette er en type flaskeprodukt som kan møte alle dine behov, og som også imøtekommer kravene fra det nasjonale markedet. For å be om mer informasjon eller for å legge inn en bestilling på nettet, vennligst ring vårt selskap eller bruk våre kontaktopplysninger, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.
Formaggio Pecorino alle Vinacce

Formaggio Pecorino alle Vinacce

Pecorino alle Vinacce er en osteperle som innkapsler tradisjon og innovasjon. Modnet i omtrent fire måneder i krukker, vekselvis med lag av ikke-brente vinmarker fra Manduria-druene, tilbyr denne pecorinoen en unik smaksopplevelse. Den salte og lett krydrede smaken er beriket med intense fruktige aromaer av plomme, bjørnebær og morell, etterfulgt av blomsteraktige hint av visne fioler, tamarind, johannesbrød, tobakk, vanilje, lakris og muskatblom. Hver bit av denne osten er en sensorisk reise gjennom duftene og smakene fra Puglia, noe som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert gourmetbord.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Reuza Extra Virgin er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer, med ganske forskjellige effekter: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra jomfruolivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, et utmerket krydder til salater og rå grønnsaker, Reuza er et høyt utvalgt produkt: det kombinerer de aromatiske notene fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og veldig behagelig. Navnet "Reuza", som betyr Rose på ligurisk dialekt, refererer til en parfymerte olje, akkurat som en blomst. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kald.
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}
Stradina Chianti Colli Senesi Docg 2021

Stradina Chianti Colli Senesi Docg 2021

Stradina Chianti Colli Senesi Docg 2021
Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Arzentu Extra Virgin Olivenolje er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer: Oliva Peranzana og Oliva Taggiasca Ekstra Virgin Olivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Peranzana-oliven og Taggiasca-oliven · Utmerket krydder for de mest delikate rettene Arzentu er et høyt utvalgt, mildt og aromatisk produkt som kombinerer de karakteristiske egenskapene til Taggiasca-oliven og Peranzana-oliven: begge kultivarer produserer svært fruktige oljer: den veldig søte Taggiasco, Peranzana Extra med litt mer uttalte kryddernoter. Kombinasjonen er veldig behagelig. Navnet "Arzentu" Argento på ligurisk dialekt refererer til et edelt produkt, men med en livlig note, både i navn og smak. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kaldt. kode:ARG .75